Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


A Bet365 csoport foglalkoztat 1400 ember, 800 közülük közvetlenül Bécsben. A cég forgalma tavaly hihetetlen volt 800 millió euró volt, amelyből 200 millió fektettek a sportfogadás. Csoport hosszú távú szponzori jól ismert klubokban, mint a Real Madrid vagy a Bayern München, és jelen van mototsiklovom MotoGP.


Regisztráljon, és hozzon létre egy fiókot lehet bármely állampolgár több mint 18 éves. ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot, hogy hozzon létre egy fiókot, amely megnyitja után kattintson a „Regisztráció” gombra. Elvégzésére nagy összegű betétek és következtetések előírhatja személyi azonosításhoz.

Bukméker Bet365 egyedülállóan kínálja a legszélesebb körű sportesemények lehet hívni. Ez is az egyik legjobb bukmékerek Élő fogadás. Fogadási lehet tenni minden európai mérkőzések, nem csak az első bajnoki, ráadásul bwin labdarúgó mérkőzések nagyszámú fajta fogadás (Győztes, felett / alatt, stb.) Ugyanez a helyzet a jégkorong, akkor tegye az összes európai jégkorong játékokat, és a tengerentúli NHL. Az egyéb sportok érdemes megemlíteni széles ajánlatát fogadások tenisz és kosárlabda.

Bet365 bukméker az amatőr játékosok. A képzési szint ingadozik szinten 91,5%, és az arány a kettős esemény a 1,91-1,91 utalnak között az átlagosnál fogadóirodák. Mivel bukméker jobban összpontosít hobbijátékosok, gyorsan elérheti a határértéket a mérete fogadások, amelyek korlátozhatják a tapasztaltabb játékosok. De ha nem tesz több tízezer, a bukméker Bet365 önnek megfelelő választás.

A betéteknél és a kifizetések, akkor sokféle fizetési mód. Amikor az elektronikus pénztárca Moneybookers / Skrill és Neteller és banki átutalás alapok a betéti díj nem kerül felszámításra. Ha Visa bankkártyák, Visa Electron és MasterCard jutalék 2%. Mert visszavonását alapok a bwin Bizottság nem, de néhány játékos lehet a probléma hosszú várakozási idő, ami lehet 2-5 nap.